De Carpacciobar | De Bar
144
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-144,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

De Bar

Eerste carpacciobar van Nederland

Wij zijn de eerste en enige carpacciobar van Nederland. In 2016 zijn wij dit concept gestart voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van carpaccio. In onze carpacciobar combineren wij carpaccio met allerlei gerechtjes die je de hele dag door kunt bestellen. Flinterdun vlees, vis, groenten of fruit met diverse verrassende garnituren.

LUNCH

Wij serveren carpaccio in de meest brede zin van het woord. Naast carpaccio van rundvlees gebruiken wij ook vis, groenten en fruit.

BEZORGING

We bezorgen ook via Thuisbezorgd.nl, Delivery en MyLocals.

BORREL

Wat is carpaccio zonder een drankje erbij? Geniet van onze verse sappen. Shared drinks of een goed glas wijn.

Contact ons

Het verhaal

De geschiedenis van de carpaccio begint allemaal bij Giuseppe Cipriani.

Rond 1963 is de carpaccio ontstaan in Harry’s bar. Cipriani had carpaccio eigenlijk uitgevonden voor gravin Amalia. Doktoren hadden haar aanbevolen om rauw vlees te eten door bloedarmoede. Dus bedacht hij een gerecht met dun gesneden rauwe rund met o.a. citroensap, worcestersaus, melk, zout en peper.

Cipriani heeft het gerecht vernoemd naar de Venetiaanse schilder Vittore Carpaccio die daar op dat moment een tentoonstelling exposeerde. Vittore gebruikte veel rode en witte tonen in zijn werk wat dezelfde kleuren waren als het nog onbekende gerecht. Dit gaf hem reden om het gerecht te vernoemen naar de schilder Vittore Carpaccio. (Die overigens trouwens eerst Scarpazza heette maar later zijn naam veranderde in Carpaccio).

carpaccio-artbon

Ons menu

Wij zijn food-lovers en delen onze kennis en smaak graag tijdens uw event, bedrijfslunch, borrel of aan uw eigen keukentafel. Wij denken mee in al uw wensen. Voor informatie of vragen bel of mail ons gerust.

Delivery

We bezorgen ook via Thuisbezorgd.nl, Delivery en MyLocals.

De Carpacciobar

Centraal gelegen in Tilburg, op loopafstand van het centrum en centraal station.

Takeaway

Snel, makkelijk en gezond.

Ga naar menu

Onze chef

Anneloes Rottier had al van jongs af aan een passie voor koken en gastvrijheid. ‘Mensen zien genieten van eten en drinken is het mooiste wat er is. Na investeren in tijd en ervaring in de keuken heeft Anneloes haar eigen carpaccio concept neergezet met een combinatie van uiteenlopende smaken en gezonde combinatie van voeding.

Volg ons op social media

Onderstaande klanten, partners en leveranciers werkte al eerder met ons samen. De Carpacciobar is erg dankbaar voor deze samenwerkingen en relaties.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

    Sorry, no posts matched your criteria.

Honger gekregen na het zien van de website?  Neem gerust contact met ons op voor verzoeken of vragen.